Kamperen

Of je nou een fervent camperaar bent, liever met de caravan op vakantie gaat of het liefst met een tentje gaat kamperen, bij Camping Botniahiem in Damwâld (Friesland) hebben we plek voor jou! Camping Botniahiem biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zo hebben we een kampeerveld voor tenten en caravans, bestaande uit ongeveer twintig staanplaatsen. Een deel van deze staanplaatsen is beschut door struiken en bomen en biedt veel privacy. Andere staanplaatsen bevinden zich op een veld, waar je gemakkelijk contact legt met medekampeerders.

Ook met je camper kun je terecht bij Camping Botniahiem! De in 2022 gerealiseerde verharde camperplaatsen bieden je alles wat je nodig hebt.

Voorzieningen op de camping

Op de camping zijn de staanplaatsen voorzien van elektriciteit (6A en 10A). Tevens beschikken alle camping plekken over een goede wifi-verbinding. 

Op de camping hebben we in 2023 nieuw, net en modern sanitair gerealiseerd. Hier kun je terecht voor wastafels en douches met warm- en koud stromend water, toiletten en is het mogelijk om de afwas te doen. Ook is er een wasmachine en wasdroger voor alle was die niet kan wachten tot je weer thuis bent. Kom je met kleine kinderen naar Camping Botniahiem? Ook voor hen hebben we verschillende faciliteiten, waaronder een kinderbadje met badstandaard (op aanvraag) en een commode met aankleedkussen. 
Tevens is er een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig.

Camping Botniahiem is een diervriendelijke camping. Dit houdt in dat we niet alleen zelf dieren op de camping hebben rondlopen, maar ook dat je huisdier mee mag naar de camping. Het is zelfs mogelijk om je paard mee te nemen (maar vraag van tevoren wel even of er plek is in de stal!).

Ook aanwezig op de camping: een AED. Wij hopen deze nooit nodig te zullen hebben, maar vinden het fijn dat we als het nodig is de eerste hulp kunnen bieden.

Andere overnachtingsmogelijkheden

Ben je op zoek naar andere mogelijkheden om te overnachten? Kijk dan ook eens naar onze stacaravans, glamping tenten, vakantiewoningen of appartement.

IMG_6111

Camping veld

Of je nou al jaren met je tent op vakantie gaat of als je het eens wilt proberen in een caravan of vouwwagen: kamperen is voor iedereen en dat kan bij ons op ons mooie campingveld middenin het groen.

Camper veld

Haal je camper van de stalling en kom naar Camping Botniahiem! Op onze camping vind je verschillende verharde camperplaatsen, die plaats bieden aan acht campers.