Even voorstellen

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de mensen achter Camping Botniahiem! Wij stellen onszelf graag aan jullie voor. Wij zijn Johannes en Anouk Rosier, een jong gezin met twee dochters: Dycke en Silke. Samen met onze poezen wonen wij in het woonhuis bij de camping. Je zult ons dus geregeld tegenkomen op de camping!

Op 1 maart 2021 kregen wij de sleutel (of zeg maar gerust een heleboel sleutels) van de camping en alles wat daarbij hoort. Sindsdien zijn we trotse eigenaren van deze camping. Voor ons een droom die uitgekomen is!

Meer over ons

Van oorsprong is Johannes zelfstandig ondernemer in de agrarische sector. Bij gladheid zit hij nog altijd op de strooiwagen en ook kan het voorkomen dat Johannes tijdens een verblijf onverwachts er tussenuit moet. Als vrijwilliger bij de brandweer in Damwâld vervult hij namelijk de taak als bevelvoerder!

Anouk is naast haar werkzaamheden voor de camping ook nog werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige (obstetrie verpleegkundige op kraamafdeling en verloskamers) in een ziekenhuis. Bijzonder is dan ook dat er inmiddels al kleine campinggasten zijn geweest die zij geboren heeft zien worden!

Over onze dieren

Op onze camping vind je allerlei verschillende dieren. Er is een mooie dierenweide (waar je ook zelf in mag om bijvoorbeeld de geitjes te aaien) met geiten, kalkoenen en eendjes. Ook hebben we een varkentje genaamd Peppa, de twee poezen Saar en Tess, twee konijnen Fleur en Floor, daarnaast hebben we paarden in de stalling en lopen er schapen in de wei. De meeste dieren vinden het leuk om geaaid te worden.

Ook leuk: het kan gebeuren dat als je in het natuurveld achter onze vakantiewoningen komt, je ineens wilde reeën tegen het lijf loopt! In het wild kom je natuurlijk nog veel meer dieren tegen. Ben je iets bijzonders tegengekomen? Wij zien je foto’s graag ( #campingbotniahiem )!

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is een kernwaarde die we overal terug willen laten komen. Als gast moet je je welkom bij ons voelen en daar zullen wij dan ook alles aan doen om voor te zorgen. Laat het ons ook gerust weten als je ergens behoefte aan hebt, dan kunnen wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Kom je ook bij ons kamperen, camperen of overnachten in een stacaravan, glamping tent, appartement of vakantiewoning?