Gastenbeoordelingen

We zouden het fijn vinden als je na een bezoek aan Camping & Accommodatieverhuur Botniahiem een beoordeling achter laat. 

Alle beoordelingen

Schrijf een nieuwe gastenbeoordeling

 
 
 
0/500 karakters
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
C.A. van den Brink
Hele enthousiaste lieve eigenaars. Super kindvriendelijk kleinschalig park. Veel speeltoestellen, kinderboerderij. Geen vraag is te gek, overal wordt in meegedacht.
Ron Pel
Nieuwe vriendelijke eigenaren zijn camping en voorzieningen met veel energie aan het opbouwen. Schoon sanitair, ruime plaatsen en goede uitvalsbasis voor bezoek omgeving (incl Waddeneilanden) of fraaie fietstochten.
Els De Kiefte
Prima weekje gehad op deze camping. Behulpzame, gastvrije eigenaren. De enthousiaste eigenaren zijn bezig om de camping te moderniseren. Sanitair is ruim en schoon. Voor kinderen een leuke plek met voldoende speelgelegenheid.
Peter ‘Melsana’
Vriendelijke camping met nieuwe eigenaren die volop bezig zijn alles naar een hoger niveau te tillen. Goede uitvalbasis voor fietstochten en een bezoek aan Dokkum.
peter de vries
Leuk om te zien, hoe de nieuwe eigenaar zijn plannen en ambities wil realiseren. Prachtig gelegen in een natuurlijke en leerzame omgeving! Zeer behulpzame eigenaar en prettige ontvangst!
Evelien Van Der Galien
Mooie grote campingplaatsen. Veel dieren. Vriendelijke eigenaar. Leuk rondwandelen op de camping en genoeg te doen in de omgeving. Ook voor fietsers leuk.